Menu
Novinky
20.12.2023  |  Aktuality

Sportovní centrum v SK OAZA vás vítá na nových stránkách.

více »
Anketa

Jaký je váš nejoblíbenější sport?
tenis (58%)
volejbal (14%)
nohejbal (13%)
minigolf (15%)
Celkem hlasovalo: 1517

Mistrovská utkání družstev - jaro 2018

V jarní části mistrovských soutěží družstev náš klub reprezentovalo 9 týmů ve všech věkových kategoriích od babytenistů až po družstvo seniorů.

Z mládežnických družstev nám na jaře největší radost udělali dorostenci, kteří v nesmírně vyrovnané  Pražské lize dorostu obsadili 4.místo, když v předposledním kole dokázali porazit celkově druhý TC Hamr a od 3.příčky je dělilo jenom horší skóre. Možná více se čekalo od A-družstva mladších žáků, to ve své skupině I.třídy obsadilo 5.místo. Družstvo doplácelo hlavně na svoji nevyrovnanost, v rozhodujících utkáních se silnějšími protivníky dokázali držet krok pouze chlapci, kvalitou odpovídající doplnění týmu v dívčí části se nám před sezónou nepodařilo zajistit. Nedařilo se družstvu starších žáků, které ve své skupině I.třídy obsadilo 7.místo a sestupuje do nižší soutěže, stejný osud potkal i béčko dorostu, které v letošním roce na udržení v I.třídě prostě nemělo.  B-družstvo mladších žáků, složené vesměs z nově registrovaných hráčů s minimálními herními zkušenostmi, skončilo ve své skupině II.třídy na posledním, 8.místě. Škoda, že velkou část zápasů vzhledem k absencím hráčů neabsolvovali v kompletní sestavě. Babytenisté obsadili ve své skupině 2 třídy 4,místo

Spokojeni jsme byli i s vystoupením družstev dospělých. Druholigové béčko obsadilo ve skupině B, stejně jako v minulém roce, 4.místo. Nereálný nebyl ani útok na nejvyšší příčky, ale tým, bohužel,  ani v jednom ze 3 utkání proti favoritům skupiny  nenastupoval v nejsilnější sestavě. To na druhou stranu dalo možnost mladým hráčům odehrát kvalitní utkání ve 2.lize a získat tak cenné zápasové zkušenosti.


                       

     

Pozadu nezůstalo ani céčko v I.třídě, které si po 2 zakolísáních v průběhu soutěže dokázalo nakonec vybojovat krásné 2.místo, když v posledním kole porazili vítěze celé soutěže TC Hamr C.


 

                           


Úspěšným týmům a jejich vedoucím gratulujeme a děkujeme za dobrou reprezentaci klubu.