Menu
Novinky
29.04.2024  |  Aktuality

Sportovní centrum v SK OAZA vás vítá na nových stránkách.

více »
Anketa

Jaký je váš nejoblíbenější sport?
tenis (58%)
volejbal (14%)
nohejbal (13%)
minigolf (15%)
Celkem hlasovalo: 1526

Mistrovská utkání družstev 2016

Soutěže družstev - jaro

V jarní části mistrovských soutěží družstev nás reprezentovalo 9 týmů ve všech věkových kategoriích od babytenistů až po družstvo seniorů.

Největším úspěchem v mládežnických kategoriích je bezesporu 3.místo družstva starších žáků v Pražské lize staršího žactva. Za očekáváním naopak zůstalo družstvo dorostenců, které po řadě úspěšných sezón v Pražské lize obsadilo poslední 8.místo a soutěž opouští, stejně si vedlo i družstvo mladších žáků ve své skupině I.třídy. B-družstva dorostu, staršího žactva i babytenisté obsadily ve svých skupinách místa ve středu tabulky a udržela si tím právo účasti v soutěžích i pro r.2016.

V soutěžích dospělých vysoko hodnotíme 4.místo B-družstva ve 2.lize a vítězství družstva seniorů ve své skupině II.třídy a postup do vyšší soutěže. B-družstvo dospělých obsadilo ve své skupině I.třídy 4.místo. 

                                       Kompletní výsledky soutěží najdete na

                                                        www.cztenis.cz


                                                              I.liga 2016

Vrcholem 2.části sezóny bylo vystoupení A-týmu dospělých po 4 letech opět v I.tenisové lize. Úkolem bylo obstát v nabité konkurenci a udržet si místo v prestižní soutěži i pro příští rok.

Los nás svedl do ´pražské skupiny´, která se hrála v areálu TK Neridé. Od začátku bylo jasné, že favoritem skupiny jsou domácí a ostatní 3 týmy budou mezi sebou bojovat o zbylá umístění. Hned v prvním utkání proti LTC Modřany 2005 jsme měli možnost vybudovat si výhodnou výchozí pozici pro další vývoj dění ve skupině, ale přes vedení 4:2 po dvouhrách jsme nakonec odcházeli jako poražení.


                  

Druhý den následovalo utkání o ´bytí a nebytí´ proti TK Start Conteg Praha-Topolka. Stejně jako první den se nám podařilo úspěšně rozehrát dvouhry, tentokrát jsme však vedení 4:2 dokázali dotáhnout do vítězného konce v poměru 6:3.


                  

Třetí den nám byl soupeřem favorit skupiny a celé soutěže domácí TK Neridé. V utkání dostali možnost nastoupit i hráči, kteří se do základní sestavy do té doby pravidelně nedostávali. Výsledek 0:6 se 2 uhranými sety ve dvouhrách byl v té chvíli maximem možného. A nám nezbývalo než čekat na výsledek utkání našich rivalů v boji o záchranu mezi LTC Modřany 2005 a TK Conteg Start Topolka. To skončilo těsným vítězstvím modřanských v poměru 5:4, což jim zajistilo 2,místo ve skupině, naopak poražené čekala dlouhá cesta do Ostravy k baráži o udržení proti 3.týmu skupiny D TK SK Zlín.


        
                      

                                                                výsledky - skupina C

Nás pak na čtvrtý den čekalo utkání o udržení v téměř již ´domácím´ prostředí proti 4.týmu ostravské skupiny DEZA Valašské Meziříčí. Ve vyrovnaném  existenčním utkání se nám podařilo zopakovat vítězný scénář z utkání proti TK Conteg Start Topolka a po vedení 4:2 po dvouhrách dokončit utkání v náš prospěch v poměru 6:3.

                                                                    výsledky - baráž

                           2016-I.liga-tým II

    Libor Sedláček, Petr Vaníček, Martin Jureček, Marco Kirschner, Marek Gengel, Ondra Dušek, 
     Jakub Dušek,  vpředu: Charlotte Klasen, Adéla Jarošová, Anna Klasen a kapitán Petr Fiala
      
         Gratulujeme celému týmu i vedení, našim divákům a sponzorúm děkujeme za podporu.